2CELLOS u Istri oživjeli priču iz filma "Kum"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Luka Šulić i Stjepan Hauser objavili su spot za poznatu temu iz filma "Kum" koja se našla na aktualnom albumu 2CELLOS "Score". Spot je snimljen u vinariji Kabola u Momjanu, a režije su se prihvatili Kristijan i Igor Burlović iz MedVid produkcije. Da su savršeno uspjeli prenijeti atmosferu spota i podneblja u kojem se događa dio originalne trilogije pokazuje i jedan od komentara ispod spota koji pita "Je li ovo snimljeno na Siciliji?".

Kuma don Vita Corleonea prilično uvjerljivo u spotu je oživio Nani Poljanec, a u kadrovima ove male priče se pojavljuju statisti iz Istre, koji će se uz prepoznati u spotu, kao i glumci pulskog Teatra Naranča.

Popularni violončelistički dvojac ljeto će provesti na moru i malo odmoriti jer iza njih, a i pred njima je gust koncertni raspored pa ih tako američka turneja očekuje već u rujnu.

Uz to, od 25. kolovoza u prodaji će biti i deluxe izdanje albuma "Score" (Portrait/Menart) koji će uz album "Score" biti obogaćen i  DVD-om "Score… And More: Live at the Sydney Opera House" koji je snimljen u Australiji sa Sydneyjskim simfonijskim orkestrom. Uz koncertne izvedbe pjesama sa zadnjeg albuma tu su i neke obrade koje su proslavile 2CELLOS i koje publika jako voli poput "Highway to hell" ili "Smooth criminal", a koje smo prije otprilike mjesec dana mogli čuti i na koncertu u pulskoj Areni. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter