2Cellos sviraju na dodjeli Zlatne lopte

2Cellos
2Cellos

Popularni hrvatski violončelistički dvojac 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, nastupit će u ponedjeljak, 11. siječnja, u Švicarskoj na svečanoj dodjeli Zlatne lopte, najprestižnije individualne nagrade nogometašu za ostvaren uspjeh u prošloj godini.

Pored njih, u Kongresshausu u Zuerichu nastupit će i poznata britanska pjevačica Leona Lewis, koja se proslavila singlovima "Bleeding Love" i "Better In Time".

Stjepan Hauser i Luka Šulić imat će priliku biti u društvu nogometnih zvijezdi kao što su Ronaldo, Neymar i Messi, što će im, kažu, biti posebno zadovoljstvo jer uz glazbu vole i nogomet. Odluka FIFA-e da baš oni nastupaju na ovoj gala večeri još je jedno priznanje za njihov talent i trud, ali i još jedan njihov doprinos promociji Hrvatske u svijetu.

Prošle su godine 2Cellos objavili album "Celloverse", a pred njima je još jedna godina svjetske turneje i proslava petog rođendana uspješne karijere, koja je započela 2011. uspješnom verzijom pjesme Michaela Jacksona "Smooth Criminal", pratećim videospotom, zatim ugovorom s izdavačkom kućom Sony Music Masterworks i koncertnom suradnjom s Eltonom Johnom. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter