2Cellos spojili Beethovena i Led Zeppelin


Objavljena je nova pjesma i novi spot 2CELLOS, a Luka Šulić i Stjepan Hauser, ovoga su puta spojili veliki hit Led Zeppelina "Whole Lotta Love" i petu simfoniju Ludwiga van Beethovena. Radi se o stvari koja se inače ne nalazi na njihovom zadnjem albumu "Celloverse" koji promoviraju na turneji, a idući mjesec kreću na europski dio turneje.

Spot je sniman u rovinjskom kazalištu Gandusio i kao i većinu njihovih uspješnih spotova, za snimanje su ponovno angažirali MedVid produkciju uz redatelja Kristijana Burlovića.

"Jedva čekamo da pjesmu počnemo svirati uživo našoj vjernoj publici. Počet ćemo već na ovoj američkoj turneji na kojoj se trenutačno nalazimo", poručuju Luka i Stjepan koji su se sjajno zabavili na snimanju spota. Iako spot na početku djeluje kao nešto već viđeno i jako podsjeća na "Thunderstruck" Medvid i 2CELLOS pobrinuli su se da ne prodaju dva puta isti štos i opet napravili nešto originalno. Tako u drugom dijelu spota 2CELLOS iz sadašnjosti sreću svoje dvojnike ili možda "pretke" koji izvode Beethovena i s njima na kraju na pozornici rovinjskog kazališta rade zajednički selfie. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter