2Cellos snimili novi spot u vinariji Kabola

Snimio: David RUŽIĆ
Snimio: David RUŽIĆ

Globalno popularni violončelistički duo 2Cellos, kojeg čine Stjepan Hauser i Luka Šulić, snimio je u vinariji Kabola pokraj Momjana spot za glazbenu temu Love iz kultnog filma Kum, koja se nalazi na upravo izdanom albumu Score izdavačke kuće Sony, koji je posvećen filmskoj glazbi.

Riječ je zapravo o najpoznatijoj skladbi iz filma Kum, skladatelja Nina Rote, koja se ponavlja više puta tijekom filma, a u spotu će biti rekonstruirana scena sicilijanskog vjenčanja Michaela Corleonea. Ljepota kamene stancije iz 18. stoljeća u kojoj je smještena vinarija Kabola, okružena nepreglednim vinogradima, s pogledom na Jadransko more i još dalje sve do Alpa i Dolomita, oduševila je Hausera i Šulića, pa je i spot koncipiran kao kreativni spoj magije glazbe i magije ambijenta. Vlasnik vinarije Kabola Marino Markežić je tijekom snimanja rekao kako je iznimno sretan što naše globalne zvijezde Luka Šulić i Stjepan Hauser u svojim spotovima promoviraju naše ljepote i što je upravo vinarija Kabola odabrana kao mjesto na kojem je smještena radnja video spota.

Spot je snimala MedVid produkcija iz Pule, a ovo joj je inače već jedanaesti spot koji rade za 2Cellos. Režirala su ga braća Igor i Kristijan Burlović, producent je Boris Plastić, a montirat će ga Ivan Štifanić. (D. ŠIŠOVIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter