2Cellos otvaraju koncert Eltona Johna u Ljubljani

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mladi hrvatski virtuozi na violoncelima, vec svima dobro znani Luka Šulic i Stjepan Hauser, odnosno 2Cellos, otvorit ce koncert Eltona Johna, s kojim su na turneji od lipnja, iduceg petka u ljubljanskoj areni Stožice.

Prije izlaska Johna na pozornicu odsvirat ce neke od pjesama s uspješnog prvog albuma na kojem hitovi poput "Smells Like Teen Spirit" Nirvane, "With Or Without You" U2, "Welcome to the Jungle" Guns n' Roses te "Smooth Criminal" Michaela Jacksona, kojim su se i proslavili.

Šulic i Hauser nastavit ce svirati s Eltonom Johnom i nakon uvodnog nastupa, a za ovdašnju publiku bit ce to sjajna prilika da uživo posluša ovu svjetsku senzaciju koja je ovog ljeta vec privukla mnoštvo ljudi na koncert u Rovinju. Koncert u Ljubljani pocinje u 21 sat.

Elton John je na turneji na kojoj izvodi svoje najvece hitove pa ce oni koji dodu moci cuti pop rock klasike poput "I'm still standing", "Crocodile rock", "Candle in the wind", "Your song", "I guess that's why they call it the blues", "Sacrifice", "Don't let the sun go down on me" i druge.

Prije dvije godine Elton John nastupio je u pulskom amfiteatru i tijekom dvoipolsatnog koncerta pokazao da i dalje ima snage te da njegovi klasici nastali tijekom 45-godišnje karijere i dalje zvuce kvalitetno u živoj izvedbi. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter