2Cellos oduševili Sharon Stone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser, nastupili su na gala priredbi Celebrity Fight Night, poznatoj kao jednom od najelitnijih dobrotvornih manifestacija u svijetu. Događaj se tradicionalno održava svake godine u Palazzo Vecchio u Firenci, a privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba.

Naši dečki su najprije nastupili zajedno s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog događaja, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su potom odsvirali još jednu stvar. Onda su uslijedile poznate izvedbe 2Cellos kojima su dečki oduševili sve okupljene goste, među kojima je bila i slavna glumica Sharon Stone, s kojom se Hauser družio nakon koncerta:

- Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna! Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me naravno oduševilo!, komentira Stjepan. I brojni drugi slavni gosti nisu ostali ravnodušni na energiju i talent našeg slavnog dvojca, poput legendarnog televizijskog voditelja Larryja Kinga, s kojim su se dečki također upoznali. (M. Ra.)

 


Podijeli: Facebook Twiter