2CELLOS oduševili 12 tisuća ljudi u Veroni

2CELLOS - Stjepan Hauser i Luka Šulić u Veroni (Simone Di Luca)
2CELLOS - Stjepan Hauser i Luka Šulić u Veroni (Simone Di Luca)

Iznimno uspješan bio je sinoćni nastup 2CELLOS u veronskoj areni gdje 12 tisuća obožavatelja nije puštalo Stjepana Hausera i Luku Šulića s pozornice. To ni ne čudi, jer su Šulić i Hauser rado viđeni koncertni gosti u Italiji. Naši slavni virtuozi i talijanska publika već imaju i svoju internu komunikaciju koju i glasnim skandiranjem opisuju jednostavno kao bellissimo. Spektakularni koncert je bio proslava njihovog petog rođendana kao i početak europske turneje na kojoj promoviraju i album "Celloverse". Kako bi zabilježili sve trenutke rođendanskog slavlja, koncert je s 30 kamera snimala MedVid produkcija.

- Bilo je stvarno veličanstveno ili kako to volimo reći - bellissimo. Bojali smo se da kiša ne pokvari ugođaj jer smo stvarno i mi i publika dugo čekali ovaj spektakl. Ne govorimo puno talijanskog, ali nekoliko naučenih rečenica i energija s publikom su i više nego dovoljni za koncert iz snova. I to je možda razlog što je kiša prestala padati taman pred koncert i nastavila padati nakon njega, poručuju oduševljeni Luka i Stjepan kojima su na ovom koncertu podršku došle dati i njihove obitelji.

2CELLOS u petak nastupaju u Sarajevu, a u ponedjeljak će u Zagrebu u Galeriji Klovićevi dvori najaviti veliki rođendanski koncert u Zagrebu. Bit će to njihov posljednji koncert u sklopu turneje, nakon čega će krenuti završavati novi album. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter