2CELLOS objavili singl i spot "Game of thrones"

2CELLOS u spotu za pjesmu "Game of thrones", režija Darko Drinovac
2CELLOS u spotu za pjesmu "Game of thrones", režija Darko Drinovac

"Game of thrones" novi je singl popularnog dvojca 2CELLOS i ujedno prvi singl s nadolazećeg albuma "Score". Riječ je o temi iz hit serijala "Igra prijestolja" čiji su Stjepan Hauser i Luka Šulić veliki fanovi, a singl prati i atraktivan spot u režiji Darka Drinovca (www.youtube.com/watch?v=DcFpvolRN3w). Uz predivnu glazbu 2CELLOS, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.

- Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana "Igra prijestolja". Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovoga puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji, poručuje Stjepan Hauser.

Album "Score" izlazi 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Snimili su ga s Londonskim simfonijskim orkestrom kojeg nazivaju "najboljim orkestrom na svijetu".

- Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje, kažu Luka i Stjepan. (M. Ra.)

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter