2Cellos najavili novi album "In2ition"

Stjepan Hauser i Luka Šulić (foto: N. Markičević/CROPIX)
Stjepan Hauser i Luka Šulić (foto: N. Markičević/CROPIX)

Poznati hrvatski violončelistički dvojac Luka Šulić i Stjepan Hauser najavili su novi album pod nazivom "In2ition", na kojemu su im u obradama niza glazbenih klasika pomogli brojni slavni gosti, među kojima i pjevačke legende Elton John i Zucchero.

Album je producirao kanadski producent Bob Ezrin, poznat po suradnji s Peterom Gabrielom, Aliceom Cooperom, te skupinama Pink Floyd, Deep Purple, Kiss i drugima.

"Iznimno smo ponosni na novi album, a činjenica da ga je producirao legendarni Bob Ezrin je nevjerojatna", stoji u priopćenju Hausera i Šulića, poznatijih kao 2Cellos.

Na albumu gostuju brojni slavni umjetnici, među kojima i svjetski poznati kineski pijanist i ikona klasične glazbe Lang Lang, gitaristički virtuoz Steve Vai, te pjevačke legende Elton John, s kojim su napravili obradu pjesme "Oh Well" skupine Fleetwood Mac, te Zucchero, s kojim izvode "The Book of Love", hit singl vokalne skupine The Monotones.

Album izlazi u izdanju Sony Masterworksa, a u prodaji će u Japanu biti već od 9. studenoga, dok će u ostatku svijeta prodaja krenuti 21. siječnja 2013. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter