2Cellos najavili hrvatsku turneju

Stjepan Hauser i Luka Šulić
Stjepan Hauser i Luka Šulić

Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos, u Zračnoj luci Zagreb predstavili su novi spot i najavili skorašnju hrvatsku turneju koja počinje 1. lipnja u Varaždinu, a 3. srpnja nastupaju i u pulskom amfiteatru. Osim Varaždina i Pule, 2. lipnja nastupit će u Osijeku, a 11. kolovoza u Zadru.

U Hrvatsku su stigli na nekoliko dana predaha, a već za dva dana kreću na europsku turneju. Sijedi dugoočekivana hrvatska turneja, kojoj se, kako kažu, jako vesele. Ona u SAD-u bila je uspješna i unaprijed rasprodana, a posjetili su više od 13 gradova.

- Ovu američku turneju pamtit ćemo po euforičnoj publici, stvarno je bila sjajna. Nismo očekivali da ćemo rasprodati tako velike dvorane i da će publika biti toliko ekstatična. Bilo je situacija kad bi se neke obožavateljice iz dvorane popele na pozornicu za vrijeme svirke, i sve cure iz dvorane su se priključile i počele plesati oko nas za vrijeme koncerta! To je bio raspašoj. Nakon koncerata bila bi ogromna kolona za autograme te bi potpisivanje znalo potrajati i više od dva sata, što je duže od samog koncerta! Morali smo potpisivati svakakve dijelove tijela, čela, futrole, note, ma sve što se da potpisati, rekao je Hauser.

Ulaznice za koncerte hrvatske turneje mogu se kupiti putem sustava Eventima. Karte se izvrsno prodaju i organizatori kažu da je pitanje dana kada će neki od koncerata proglasiti rasprodanim. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter