2Cellos i Quincy Jones na Eltonovom rođendanu

2Cellos i Quincy Jones na rođendanu Eltona Johna
2Cellos i Quincy Jones na rođendanu Eltona Johna

2Cellos protekli su vikend proveli u Las Vegasu na rođendanskoj zabavi Eltona Johna gdje su se, među ostalim, imali priliku družiti se s legendarnim producentom, Quincyjem Jonesom. Luka Šulić i Stjepan Hauser su mnogobrojnim uzvanicima odsvirali "Smooth Criminal", inače hit Michaela Jacksona što je oduševilo slavnog producenta, koji je poznat i po suradnji s pokojnim Jacksonom.

- Zapravo, kad malo bolje razmisliš, da nije njega, ne bi bilo ni nas, jer upravo je on producirao najvažnije i najprodavanije albume Michaela Jacksona kao što su "Thriller" i "Bad". To uključuje i pjesmu "Smooth Criminal" koja nas je proslavila. Napokon smo imali priliku upoznati čovjeka koji je stvorio povijest, koji je stvarao takva remek-djela. Kakav muzičar, kakva legenda. Bio je neopisiv osjećaj družiti se s njim. Uz to je bio toliko ljubazan, drag i pristupačan da se čak trudio pričati s nama hrvatski. Pokušao se sjetiti svih riječi koje zna baš kao i svega što zna o našoj zemlji, a znao je puno, pričaju Luka i Stjepan.

Još jedna poznata osoba s kojom su se 2Cellos imali prilike upoznati na rođendanu je i Brandon Flowers, frontman popularne grupe The Killers.

Luka i Stjepan su se prošloga tjedna nakon uspješne solo turneje u Japanu kratko odmorili kod kuće, a u svibnju ih očekuju koncerti u Australiji. Uz koncerte rade i na novom albumu čiji se izlazak očekuje do kraja godine, a dvojac je proteklih tjedana aktualan i na YouTubeu zbog spota za pjesmu "Thunderstruck" koji je pregledan gotovo 14 milijuna puta. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter