26-godišnja Karlovčanka nožem izbola 28-godišnjaka

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Teške ozljede opasne po život jučer je u Karlovcu 26-godišnjakinja nožem nanijela 28-godišnjaku, koji se dobro oporavlja u karlovačkoj Općoj bolnici te mu je stanje stabilno, a ona je uhićena zbog pokušaja ubojstva.

Sanacijski upravitelj karlovačke bolnice Suad Crnica izjavio je da je mladić s ubodnom ranom u predjelu grudnog koša još uvijek na Odjelu intenzivne medicine, ali da mu je stanje sada stabilno. "U ovom trenutku možemo reći da pacijent više nije životno ugrožen, iako su još moguće komplikacije", kazao je Crnica.

Od zamjenika županijske državne odvjetnice Zdravka Cara doznaje se da je 26-godišnjakinja pritvorena zbog sumnje u pokušaj ubojstva, a očekuje se da će tijekom dana biti saslušana u karlovačkom Županijskom državnom odvjetništvu.

Policija je izvijestila da je jučer ujutro u Karlovcu, u gradskoj četvrti Banija, nakon verbalnog i fizičkog sukoba 26-godišnjakinja nožem izbola 28-godišnjaka, nanijevši mu teške ozljede opasne po život.

Oboje su Karlovčani, nisu bračni par, a ostale će se okolnosti tek utvrđivati, kažu u karlovačkoj Policijskoj upravi. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter