20. rođendan Twin Horn MC-ja uz motore i rock'n'roll

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Više stotina posjetitelja okupilo se u subotu na tradicionalnom Winter Partyju moto kluba Twin Horn MC, koji je ove godine vezan uz okruglu obljetnicu – 20. rođendan kluba.

Na rođendansko slavlje u prostorije kluba stigli su članovi i predstavnici pedesetak moto klubova iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Njemačke... a bilo je posjetitelja čak iz Rusije koji su prešli oko 1.600 kilometara da dođu u Pulu.

Kao i svaka prava bikerska fešta, tako je i ova rođendanska u klubu Twin Horn MC-ja protekla u znaku motora i rock'n'rolla – a na pozornici su zasvirali odlični The Trio, koji su prvo predstavili glazbu ZZ Topa odjeveni kao legendarni teksaški bradonje da bi kasnije pak odsvirali set hitova AC/DC, također odjeveni kao australski rockeri. U izvedbi pjesama AC/DC pridružila im se i gitaristica Vanja Krbavčić, a valja spomenuti i da članovi grupe The Trio nastupaju i pod imenom Zamba te su pobijedili na prošlogodišnjem Croatian Blues Challengeu i uskoro će svirati u Memphisu kao predstavnici Hrvatske.

Predsjednik Twin Horn MC-ja Edi Ljubić prigodnim govorom obratio se prisutnima, a da bi slavlje bilo potpuno, našla se tu i velika rođendanska torta.

U prostorijama kluba bili su izloženi i zanimljivi ručno izrađeni rođendanski pokloni koje su donijeli predstavnici brojnih moto klubova, uz želje za još mnoge uspješne godine djelovanja Twin Horn MC-ja, a slavlje je u dobrom raspoloženju potrajalo do sitnih sati. (Napisala i snimila T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter