14. kolo HNL-a: Istra 1961 sutra u Maksimiru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dobra stvar je da nije u pulskom prvoligašu bilo previše vremena za plakanje nakon ispadanja iz Kupa Hrvatske. Svega tri dana nakon 3:2 gostujućeg poraza od Osijeka, nakon produžetaka, pred nogometašima Istre 1961 je novi ispit. Sutra u 18 sati, u sklopu 14. kola Prve HNL, gostovat će na Maksimiru kod prvaka Hrvatske Dinama koji je bio najneugodnije iznenađenje proteklih susreta osmine finala Kupa Hrvatske.

Ispadanje uslijed 2:3 domaćeg poraza od Zadra prijetilo je smjenom trenera Ante Čačića, ali je ipak ostao u sedlu. Budući da je ranjeni lav najopasniji, razumljivo je da trener pulskog prvoligaša Igor Pamić nije bio sretan što će mu današnji suparnik u "dvoboj ranjenih" ući riješen da pokaže kako je to bila samo slučajnost.

- Bilo bi mi draže da je Dinamo prošao u Kupu, jer znam dobro kako će sad reagirati. Ipak, idemo pokušati iznenaditi i vratiti se iz Zagreba s bodom - rekao je trener pulske momčadi Igor Pamić.

Osim što su ispali iz Kupa, Puljani su iz tog dvoboja izašli igrački još tanji. Danas je trener Pamić otkazao trening da se ne bi još netko ozlijedio.

- Trenutno zaista ne znam na koga ću moći računati na Maksimiru, ali skrpat ćemo se. U takvoj smo situaciji da smo osječki susret završili s Prelčecom i Aganovićem kao tandem zadnjih veznih igrača. Svjestan sam da je ovo jedan od rijetkih susreta u kojem mi nećemo dominirati, ali zašto ne bi i mi jednom imali sreće koja nas je popratila jedino u prvom poluvremenu na Poljudu. Možda nam se sad vrati pa da zaboravimo sve ove frustracije - zaključio je Igor Pamić. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter