14 kandidata za direktora pulske Zračne luke

Zračna luka Pula (M. ANGELINI)
Zračna luka Pula (M. ANGELINI)

Da je funkcija direktora pulske Zračne luke mnogima primamljiva, svjedoči broj pristiglih prijava na natječaj za izbor predsjednika Uprave tog društva. Naime, nakon objave natječaja sredinom siječnja svoje je ponude predalo čak 14 kandidata koji pretendiraju na direktorsko mjesto, no tako velikim interesom ipak nije bio iznenađen predsjednik Nadzornog odbora Valerio Drandić.

On kaže da zanimanje kandidata jest veliko, no da se očito mnogi javljaju zbog cjelokupne, teške situacije. Drandić kaže da su sve pristigle prijave proslijeđene u Ministarstvo prometa te da se sada čeka potvrda Zagreba o održavanju Skupštine društva. Skupština bi prethodno trebala formirati nadležno povjerenstvo koje će biti zaduženo za razmatranje i otvaranje ponuda, ali i za odluku koji je kandidat ispunio sve uvjete iz natječaja.

Zasad nije poznato tko se sve javio na natječaj, kao ni to je li se na natječaj javio aktualni direktor Bruno Rogović. On je ranije najavljivao da bi volio nastaviti s radom na čelnom mjestu Zračne luke, iako je odluka o raspisivanju natječaja za direktora, na Skupštini Zračne luke u studenom, donesena upravo zbog Rogovićevog odlaska u mirovinu.

Kako doznajemo, krajem ovog mjeseca može se očekivati okončanje potrebne procedure nakon čega će javnosti biti otkriveno i ime novog direktora pulske Zračne luke. (D. B. P.)

 

 

 


Podijeli: Facebook Twiter