112: Noćas nevera i obilna kiša

Ilustracija (M. MIJOŠEK)
Ilustracija (M. MIJOŠEK)

Na dojavu Županijskog centra 112 da se noćas na Jadranu očekuju pljuskovi s grmljavinom uz jake udare vjetra te da bi ponegdje moglo pasti i do 50 litara kiše po četvornom metru uz lokalne neverine i tuču, Stožer zaštite i spašavanja Grada Pule obavještava građane da su sve interventne ekipe su u stanju pripravnosti i da su pulske komunalne službe pregledale šahtove te očistile slivnike na područjima koja bi mogla biti posebno ugrožena.

Vlasnicima osobnih vozila savjetuje se premještanje s kolnika na kojima se uobičajeno slijeva veća količina oborinske vode, dok se vlasnicima i korisnicima poslovnih prostora savjetuje poduzimanje zaštitnih mjera za sprječavanje prodora vode.

To se posebno odnosi za područje pulske tržnice, parkiralište Doma braće Ribar, područje oko zgrade Croatia osiguranja, Ulica Kačića Miošića, Smareglina ulica (potez do zgrade INK-a), Flanatička ulica (potez do Trga Portarata), Ciscutijeva ulica, Ulica 43. Istarske divizije, Zagrebačka ulica te područje Punte. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter