10 pravila za kratke hlacice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kako nositi šorc? Slijede ljetna pravila!
Bez šorceva ne možemo zamisliti ljeto, oni su idealni za grad, plažu i vježbanje. Ipak ne treba ih miješati jer svaki model ima svoje vrijeme i mjesto. Prije nego ih navucete, procitajte 10 pravila o tome koje modele morate imati, a što nikako nece izgledati dobro.

1. Klasican bijeli šorc je "must have"
Bijele hlacice su kao mala crna haljina u vašem ormaru. Uvijek su siguran izbor uz koji ce dobro izgledati i bluza, ali i obicna majica.

2. Nikako od glave do pete u istom
Nemojte kombinirati iste uzorke. Iako su kombinezoni "in" ove sezone, jednaki print na vašoj majici i hlacicama nece izgledati jednako dobro.

3. Uski šorc voli široke topove
Ukoliko volite nositi uži model šorca na njega obavezno odjenite model A- kroja. Ako je on u tamnoj boji onda kombinirajte neku toplu ljetnu nijansu majice.

4. Nikako nemojte nositi modele poput muških bokserica
Hlacice poput muških bokserica jako su slatke. Ali ne za javnost. U njima vrlo lako možete izgledati vulgarno tako da ih bar ostavite za šetnju po plaži.

5. Ne možete bez jeans šorca
Jeans šorc je poput obicne bijele T-shirtice koju uvijek možete navuci i uz koju možete odjenuti što god želite. Ne morate ni kupovati nove, vec samo odrežite traperice koje više ne nosite. Ovo je najbolje ljetno rješenje.

6. Preskocite sandale koje sežu do koljena
Znamo da su gladijatorice i cizme na gole noge 'in'. Ipak, nemojte ih nositi na kratke hlacice ukoliko su visine do koljena. Sve što cete postici je dojam kratkih nogu, a i malo pretjeran 'look'.

7. "Balon" model nije za svakoga
Još jedan trend ovoga ljeta su hlacice s laganim volumenom u obliku balona. Medutim, ukoliko niste mršavica ipak odaberite za sebe nešto drugo jer ovako riskirate da vam bokovi samo izgledaju vece.

8. Ne bojite se nositi boje
Ako vec imate u svome ormaru šorceve u osnovnim bojama, bijeloj, crnoj i neutralnoj, krenite u shopping za modelom u vedrijoj boji. Plava, nježna žuta ili narancasta mogu izgledati jednako dobro.

9. Sportski šorc
Šorc koji izgleda kao da ste ga ukrali od decka odlican je izbor za ljetno bavljenje sportom. Neovisno radi li se o rolanju ili trcanju, ovaj širi i ležeran model izgledati ce jako slatko.

10. Nikako ne podvijajte hlacice
Ako su vaše hlacice duljine ispod koljena, ne trudite se ih podvijati na krace jer nece nikako izgledati dobro i ukoliko mislite da to nitko nece primijetiti, varate se. Do kuda sežu tako ih i nosite ili jednostavno kupite duljinu koju želite. Samo bez previše eksperimentiranja.


Podijeli: Facebook Twiter