10 parfema za zimu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Krajnje je vrijeme da lagane cvjetne parfeme zamijenimo nešto težim, zimskim. Ako niste sigurni koji odabrati, pogledajte naš popis, pa odaberite nešto za sebe ili kao poklon pod drvcem za svoje najbliže.

L'Eau Ambree (Prada)
Prada ima dobru reputaciju medu ljubiteljicama parfema, a na kombinaciju citrusa, svibanjske ruže i ambre morate pasti.

Very Hollywood (Michael Kors)
Michael Kors uspio je uhvatiti glamur starog Hollywooda u ovom parfemu. Bocica je prekrasno dizajnirana i pravi ukras na stolicu, a mirisna kombinacija mandarine, ylang ylanga, gardenije i vetivera je glamurozna.

Escale a Pondichery (Christian Dior)
Ovaj miris je jedan od mnogih iz cruise kolekcije parfema. Njegov svježi citrusni miris inspiriran je pokrajinom Pondichery u Indiji.

Crescent Row (Benefit)
Ovaj trio parfema nje dostupan kod nas. Svaki parfem ima ime koje odgovara njegovom karakteru: tako je Gina zavodljiva, Sofia koketna, a Lee Lee zaigrana.

Be Delicious (DKNY)
Be Delicious DKNY ima prepoznatljivu bocicu u obliku jabuke, ali ovog puta ukrašenu pop art tockicama. Miris je osvježavajuci i idealan za mlade djevojke.



A Scent (Issey Miyake)
Fanovi originalnog Miyakeovog mirisa cekali su dugih deset godina na novi. Jednostavno nazvan The Scent, napokon je stigao, a parfem se sastoji od drvenih nota s dodatkom jasmina.

Lola (Marc Jacobs)
Posljednji Jacobsov parfem je zavodljivi miris u trendy ljubicastoj bocici s cvijetom na vrhu. Vocne gornje note kombinirane su s fuksijom i ružom u srcu.

Bois Marocain (Tom Ford)
Tom Ford je kralj seksi mode i to se odražava na njegove parfeme. Ovaj miris spada u luksuznu Private Blends kolekciju. Sadrži notu tuje u srcu, a cedar i indonezijski paculi u bazi.

Republic of Women (Banana Republic)
Ovaj moderni i jednostavni miris idealan je za svakodnevicu. Slatki lici i oštri bergamot udružili su snage s jasminom i marokanskom ružom.

Oud 27 (Le Labo)

Oud 27 je drveni orijentalni miris koji se sastoji od 27 sastojaka ukljucujuci cedar, paculi, crni papar, šafran i duhan.


Podijeli: Facebook Twiter