1. liga odbojkaša: Rovinježi poraženi u Kašteli

Igor Demirović, Rovinj (M. MIJOŠEK)
Igor Demirović, Rovinj (M. MIJOŠEK)

Utakmica 20. kola Prve lige odbojkaša - skupina I: Mladost Marina Kaštela - Mirna Rovinj 3:0 (25:19, 25:22, 25:14). Gradska dvorana Kaštela. Gledatelja: 100. Suci: Teslač i Ivković (oba Split).

MARINA KAŠTELA: Močić, Giljanović, Corsini, Glaurdić, Šćerbakov, Skočić, Šestan, Đirlić, Andrić, Stanić.

MIRNA ROVINJ: Brajković, Nikačević, Preden, Demirović, Kuhar, Banko, Peršić, Poropat, Kepčija, Ivanković.

U posljednjem kolu prvog dijela natjecanja rovinjski odbojkaši doživjeli su očekivani poraz od vodeće ekipe lige. Za nešto više od sat vremena igrači Mladosti Marine Kaštela došli su do pobjede protiv gostiju iz Rovinja koji su samo u prva dva seta pružili čvrst otpor domaćinu. Prvi set bio je izjednačen do 10:10, a igrači Marina Ivanića stigli su do vodstva 19:18. Domaćin je, međutim, preko Skočića i Corsinija učinio seriju od sedam poena i dobio set.

U drugom setu ponovljena je igra iz prvog, rovinjski odbojkaši imali su minimalno vodstvo (8:7, 15:14, 20:19), ali ponovo iskusna domaća ekipa nije dozvolila iznenađenje da im Rovinjci pokvare račune. U posljednji treći set igrači Mirne Rovinj ušli su dosta opušteno i domaćin je od samog početka imao uvjerljivo vodstvo te su se na kraju Rovinjci morali pomiriti s trećim mjestom s kojeg ulaze u doigravanje za prvaka. (Iv. R./NL)


Podijeli: Facebook Twiter