1. HNL: Dinamo svladao Slaven Belupo 3:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Dinama u današnjoj su utakmici odigranoj na stadionu u Maksimiru svladali Slaven Belupo s 3:0. Strijelci su za novu, 16. pobjedu bili Sammir (39), Ademi (51) i Pivarić (90), a pred 1.000 gledatelja sudio je Matoc iz Zaprešića.

Nakon dvije trećine natjecanja u Prvoj HNL nogometaši Dinama sada imaju 11 bodova prednosti ispred Hajduka, drugoplasirane momčadi u ligi.

U utakmici 22. kola Prve HNL Hajduk je kao gost pobijedio Cibaliju u Vinkovcima s 2:0 (1:0). Strijelac oba pogotka bio je Maglica, u 37. i 51. minuti. Susret se igrao na stadionu Cibalije, a pred 5.000 gledatelja sudio je Strahonja iz Zagreba.

Zadar je pak na domaćem terenu, na Stanovima, pred 600 gledatelja pobijedio Lokomotivu s 1:0. Jedini pogodak postigao je Gržan u 25. minuti, a sudio je Pejin iz Donjeg Miholjca. (Hina)

Navijači Hajduka napadnuti u Zenici

Skupina huligana napala je prije podne u Zenici kamenicama navijače Hajduka podrijetlom iz BiH. Pritom su oštetili objekt u kojemu su se oni zaustavili na putu u Vinkovce, gdje je Hajduk gostovao kod Cibalije, izvijestili su iz MUP-a Zeničko-dobojske županije.

"Razbijen je izlog, ali nikakvih većih incidenata nije bilo", rekla je glasnogovornica policije Aldina Ahmić. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter