1. A liga odbojkaša: Rovinj - Vukovar 3:0

Zoran Ivanković (M. MIJOŠEK)
Zoran Ivanković (M. MIJOŠEK)

Rutinski, nakon samo sat vremena dobre igre odbojkaši Rovinja uvjerljivo su svladali ekipu Vukovara i na najbolji način najavili susrete Kupa CEV-a s momčadi iz Bjelorusije. Od samog početka na serviranje Ivankovića domaćin je poveo 8:5 i nešto kasnije 18:14, dok su se gosti još uvijek dobro držali nakon napornog putovanja. Razigrani igrači trenera Marina Ivanića u finišu seta ubacili su u "višu brzinu", a gostima dopustili samo 17 poena.

U drugom setu još je uvjerljivija igra rovinjskih odbojkaša koji nakon 8:2 i 18:8 nisu ništa prepuštali slučaju. Nastavili su igrati ozbiljno i maksimalno motivirano, makar je trener Ivanić već u tom dijelu igre pružio priliku svim igračima s klupe. Oni su pak na najbolji mogući način iskoristili ukazano povjerenje, držali su sve konce igre i rezultata u svojim rukama i odjurili do povećanja vodstva u setovima.

Vukovarci niti jednom na utakmici nisu vodili, dok je dojam da su Rovinježi odigrali s "pola gasa" i u potpunosti nadigrali suparnika s kojim do kraja ovog mjeseca igraju i susrete osmine finala Kupa Hrvatske.

Utakmica 6. kola Prve A lige odbojkaša - skupina I. Dvorana Valbruna. Gledatelja 200. Suci: Ivan Mikulić (Zagreb) i Domagoj Niessner (Rijeka).

ROVINJ: Jovanović, Brajković, Mikša, Demirović, Ivanić, Sošić, Išek, Hrelja (L), Peršić (L), Mikačević, Arapović, Ivanković.

VUKOVAR: Pelin, Petković, Prdić, Jurić, R. Tomić, Kolarić, Leko, Jovanović (L), I. Tomić. (I. RADETIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter