Uhićen osumnjičeni za trostruko ubojstvo u Livnu

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Policija u Livnu uhitila je u ponedjeljak ujutro Antu Niču koji je osumnji?en za iznimno okrutno trostruko ubojstvo nožem troje članova svoje obitelji, majke, šogorice i brata, koje je počinjeno u večernjim satima u petak, potvrdili su iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

"Oko osam sati zaprimili smo informaciju o osobi za koju se sumnja da je počinila ubojstvo, te su naši policijski službenici brzo reagirali i uhitili ga", rekao je glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak.

Pojasnio je da je osumnjič?eni Niče prebačen u zgradu Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije te da slijedi kriminalistička obrada. Tridesetpetogodišnjak je otkriven nakon što se dva dana skrivao u livanjskom naselju Komorani.

Ante Niče iz mjesta Veliki Kablići kod Livna ubio je petak nave?er u obiteljskoj kući kuhinjskim nožem troje članova svoje obitelji, pri čemu su majka i šogorica preminule na mjestu događaja, dok je brat umro na putu prema bolnici u Splitu. Ante Niče je i ranije osuđivan zbog nasilja u obitelji te se upravo vratio s izdržavanja jednomjesečne zatvorske kazne. U Livnu je prema medijskim navodima vladao strah budući je Niče najavio da će počiniti i druga ubojstva. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter