Taman se naviknem na jedno mjesto i stigne promjena

Šime Gržan
Šime Gržan

Šime Gržan stigao je na "Drosinu" u siječnju ove godine i ako u ponedjeljak istrči u Zaprešiću, a ne vidimo razloga da tako ne bude, bit će mu to 27. prvoligaška utakmica za Istru 1961 koju će odraditi pod dirigentskom palicom četvrtog trenera. Prvi "šef" u novoj sredini bio mu je Andrej Panadić, potom ga je crveni karton dobiven na otvaranju sezone onemogućio da zaigra na Rujevici, jedinoj utakmici na kojoj je "zeleno-žute" vodio Alen Šušnić, da bi onda na klupu sjeo Goran Tomić i na njoj se zadržao do ovog utorka, kad je abdicirao i prepustio svoje mjesto Darku Raiću Sudaru.
 
- Definitivno je to previše promjena trenera u tako kratko vrijeme. Taman smo se priviknuli na Tomića, pohvatali sve njegove zamisli i zahtjeve te se vidjelo da nam 
igra dobiva glavu i rep, a on je otišao. Stvarno šteta, jer mislim da smo s Tomićem mogli napraviti dobar posao, ali što je, tu je, nema nam druge nego nastaviti dalje s novim trenerom - rekao je Šime Gržan kojeg je nenadana promjena trenera iznenadila kao i njegove suigrače. - Kad smo se u utorak okupili na stadionu, prvi put nakon utakmice sa Splitom, rečeno nam je da ćemo imati sastanak prije treninga i tu smo shvatili da se nešto događa, a kad su trener Tomić i kondicijski trener Cinotti došli u svlačionicu u civilu, bilo nam je sve jasno. Tomić nam je objasnio kako stvari stoje, trening je potom vodio Darko Raić Sudar, a njih dvojica su sutradan još jednom došli, pozdravili se sa svima nama i otišli svojim putem. (Ivica CEROVAC)
 
OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter