Petar Grašo 27. srpnja u pulskoj Areni

etar Grašo hitovima "Uvik isti", "Moje zlato" i "Srce za vodiča" oduševio je publiku u regiji
etar Grašo hitovima "Uvik isti", "Moje zlato" i "Srce za vodiča" oduševio je publiku u regiji

Poznati pjevač Petar Grašo nastupit će u pulskoj Areni 27. srpnja i ovaj koncert u Vespazijanovom amfitetaru je kruna dvadesetogodišnje karijere uspješnog Splićanina.

Jedan od najizvođenijih hrvatskih glazbenika posljednja dva desetljeća ispunit će tako i svoju, ali i želju svojih obožavatelja da nastupi u jednoj od najljepših arena.

Hitovima "Uvik isti", "Moje zlato" i "Srce za vodiča" oduševio je publiku u regiji te osvojio prva mjesta nacionalne top-ljestvice, a da je najtraženiji izvođač u regiji potvrđuju rasprodani koncerti u Zagrebu, Splitu i Ljubljani.

Nastup za Valentinovo pred više od 12.000 posjetitelja u Splitu potvrdio je da je Grašin koncert istinski spektakl kojim je proslavio 20 godina uspješne karijere. Sada se taj spektakl seli u Pulu, a treba dodati da će mu se na pozornici u Puli pridružiti i Tonči Huljić sa svojim bendom Madre Badessa, te izvesti niz svojih hitova.

- Jedna od većih želja mi je bio nastup u pulskoj Areni. Najveće svjetske veličine svirale su u tom čarobnom prostoru i samim tim moja je obveza da održim koncert na najvišoj mogućoj razini. Želim da koncert u Areni Pula bude nezaboravan i za mene i za moju publiku. Vidimo se 27. srpnja u pulskoj Areni, najavio je svoj koncert u Puli Petar Grašo.

Produkcijskim rješenjima Grašin koncert je u razini svjetskih izvođača i predstavlja jedan od najambicioznih projekata ovih prostora.

Ulaznice od 6. lipnja po trenutnoj cijeni od 100 kuna mogu se nabaviti u sljedećim prodajnim mjestima: Activa Travel Pula, Tisak media centar – Pula, Rovinj, Opatija, Pazin; Unirent – zračna luka Pula, Rovinj, Opatija, Croatia records Rijeka, Autotrans Opatija, Rijeka, Dallas music shop Rijeka, te na svim ostalim prodajnim mjestima kao i online u sustavu www.adriaticket.com. (V. B.)

 


Podijeli: Facebook Twiter