Na Fratarskom film gledalo više od 700 ljudi

 Projekcije filma na Fratarskom otoku
Projekcije filma na Fratarskom otoku

Završetak trodnevnog filmskog programa ''Film na šugamanu'' koji se odvijao na Fratarskom otoku okupio je više od 700 gledatelja, što potvrđuje da je "novo" pulsko kino pod zvijezdama program koji svakako treba razvijati i podupirati.
Naime, od 21. do 23. srpnja, u organizaciji javne ustanove Pula Film Festival i Fratarskog otoka d.o.o. posjetitelji svima omiljenog pulskog otočića imali su priliku uživati u tri posebne filmske večeri; romantičnim komedijama ''Iznenađenje'' i ''Mr. Right'', a program je zatvorio obiteljski film ''Mali genijalac''.

Uz pozitivnu atmosferu, hvalevrijedne komentare i potporu novonastale publike, programu zasigurno predstoje planirani termini, programska i organizacijska koncepcija i u budućnosti, u svojstvu dodatne kulturne ponude domaćem stanovništvu i turistima.

Nakon održane 63. Pule na 15 lokacija, dopunskog kina pod zvijezdama - Fratarskog otoka, filmsko ljeto nastavlja se na pulskom Kaštelu od 6. do 12. kolovoza post programom Pulskog filmskog festivala "P.S. Pula" na kojem će se prikazati čak 14 vrhunskih suvremenih naslova. (B. P.)

 


Podijeli: Facebook Twiter